Kövess minket! linkedin

KerekMeseLogoV2-1024x1024

“A KerekMese birodalmában úgy tanulhatsz hétköznapi dolgokról, hogy közben jókat énekelsz, és bulizol.” Kövesd a KerekMese csapatot a YouTube-on!

szelforgo_logo

“A Szélforgó programajánló oldal segítségével remek élményekkel ajándékozhatod meg gyermekedet, vagy akár az egész családot. Számos családi programot gyűjtöttünk itt össze, amelyek minden bizonnyal maradandó emléket jelentenek majd kicsiknek és nagyoknak.”

NOE

“A NOE tevékenysége felöleli szinte az emberi élet minden területét. Mint kiemelten közhasznú szervezet, nem csupán a szorosan vett tagsággal tartjuk a kapcsolatot, hanem mindenkivel, aki bármilyen okból hozzánk fordul segítségért. Egyesületünk központjában többféle ingyenes tanácsadó szolgálat is működik: általános jogsegély, otthonteremtés, családi és szociális ellátások, fogyasztóvédelem, gyermeknevelés. “

Lapker

 

“Legfőbb tevékenységünk a lapterjesztés. Célunk, hogy vásárlóink számára a sajtótermékeket az ország bármely pontján elérhetővé tegyük.  Több mint 650 kiadó megközelítőleg 1.700-féle lapját terjesztjük 11.500  árusponton. Az általunk forgalmazott hírlaptermékek a lakosság 97,5%-át érik el.”


universal_uclick_logo

telimancs