Kövess minket! linkedin

Garfield magazin

 © Paws, Inc. All Rights Reserved.

© Paws, Inc. All Rights Reserved.

Sziporkázóan szellemes, imád nagyokat szunyókálni, literszám vedeli a kávét, pillanatok alatt egész lasagna-hegyeket tüntet el, utálja a hétfőket… Boldog, ha nagyot pöcölhet egy pókba, vagy leszaggathatja a postásról a ruhát. Ez Garfield… a világ legmohóbb, legbohókásabb macskája!

Miért annyira vonzó ez a kis gimb-gömb, szókimondó szőrmók? Miért imádják annyian? Egyszerű… Azért, mert mindenki magára ismer benne. Hisz olyan emberi, hiába született macskának. Ha eszik az alvásról ábrándozik, ha alszik az evésről, csupán egyetlen tornagyakorlatot ismer, az ásítást. Jobban szeretné, ha egy kicsit később kezdődnének a reggelek, amelyekben egyedül a kávét élvezi; a kávét, ami olyan erős, hogy felülsz és ugatni kezdesz tőle. Hát nem olyan, mint bármelyikünk?

 

A Garfield magazin jelenleg kétféle Garfield képsort tartalmaz: a magazin elején (a kiadás hónapjától számítva) 12 hónappal korábbi képsorokat, valamint klasszikus képsorokat a 1980-’90-es évekből. 2012 októbertől a Garfield Show epizódjai képregény formában is megjelennek.  Az epizódok két részre bontva olvashatók a Garfield Különszám magazinban.

A magazin tartalmaz nyereményjátékokat és rejtvényeket, ezek közül a mai napig szinte folyamatosan szerepel skandináv rejtvény, mellyel értékes Garfield-ajándékokat, előfizetéseket lehet nyerni.

A legnagyobb Garfield rajongók kedvence a Zseb-Garfield sorozat, ami az igazi gyűjtők polcairól elengedhetetlen: tetszetős könyvekbe gyűjti a megjelent képsorokat.

Garfield hivatalos Magyar Facebook oldalát is a Drize Kiadó kezeli. Az oldal (jelenleg) 3000 aktív követővel dicsekedhet!  Garfield Magyarország a Facebookon

Megnézem a Garfield magazin honlapját! Egy hozzászólás a(z) “Garfield magazin” bejegyzéshez

  1. DSFGAHj szerint:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük